o mě, o mých zájmech, a o lidech které mám rád(takže o všech a o všem :-D)

Kdo nebo co je Bůh?

15. 2. 2008 22:06
Rubrika: Články

Skutečně odvážný název tohoto článku, jsem si toho vědom. Může to působyt tak, že nevím kdo nebo co Bůh je a nejen že to tak působí,ale ono to tak skutečně je:-/ A vy si dokážete přesně odpovědět na otázku kdo je Bůh?? Pokud ano a správně smekám před vámi a rád se s vámi setkám osobně. Bůh přece není člověk, Bůh není věc, Bůh není ani přírodní úkaz, kdo nebo co to tedy je?

Bůh není člověk protože Bůh je dokonalý, člověk nikdy nebyl a nikdy nebude dokonalý, Bůh umí dělat nadpřirozené věci a ovlivnit vše co je, to člověk neumí Bůh tedy není člověk souhlasíte? (Pokud ne máte prostor k vyjádření nesouhlasu dole v diskusi:-)

Bůh není věc protože věci nemyslí, ale Bůh je nejlepší myslitel. Bůh není věc protože věci neprožívají city, ale Bůh každého miluje. Bůh není věc protože věci sou poruchové, ale Bůh se nikdy neporouchal a ani neporouchá(občas nám ale jeho pomoc chybý to není ale porouchanej Bůh ale sme porouchaný mi:-)

Bůh není ani přírodní úkaz protože přírodní úkazy stvořil Bůh a proč by Bůh tvořil sám sebe???:-) Kdo to tedy je???

 Všichni nebo alespoň velká většina z nás se k Bohu přimlouvá prosíme ho a důvěřujeme mu, nevíme kdo to je nebo co to je,ale víme že je s námi a pomáhá nám a snažíme se(podotýkám) snažíme se žít pro něho.Ale pro koho??

Prosím nezaměňujte slovo Bůh a slovo Ježíš.

Děkji za vaše případné příspěvky:-)

Zobrazeno 2159×

Komentáře

asasin66

proste pochopte ze bůh nás nestvořil ale mi jeho tím ze jsme si ho vymyslely

daniel40

Buh nas stvoril proto aby sme ho oslavili

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio